Καλλιτεχνική πορεία, αλλά σε ένα διαφορετικό μονοπάτι έχει ακολουθήσει η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα. Η 26χρονη επέλεξε να ακολουθήσει την κλίση της και σπούδασε στην Καλών Τεχνών και αυτές τις ημέρες παρουσιάζει την ατομική της έκθεση «Περί Οικειότητας στην αίθουσα τέχνης «αγκάθι – κartάλος» του Γιώργου Καρτάλου. Στο πλευρό της στα εγκαίνια της έκθεσης οι γονείς της Νικολέττας, Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι οποίο στηρίζουν τη μονάκριβη κόρη τους σε κάθε της βήμα, αλλά και φίλοι όπως ο Σταμάτης Φασουλής, ο Άγγελος Παπαδημητρίου και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Το σπίτι μας, η γειτονιά μας οι ιστορίες που μας αφηγήθηκαν και αυτές που ίσως κάποτε αφηγηθούμε εμείς. Σε αυτήν την έκθεση καταγράφεται η δική μου αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο.

Ζωγραφικά έργα με ακρυλικό, έργα μεικτής τεχνικής και εγκαταστάσεις πλαισιώνουν ένα περιβάλλον συμφιλίωσης με τις μνήμες που μας διαμορφώνουν. Τις μνήμες που καταφέραμε να αγκαλιάσουμε και αυτές για τις οποίες προσπαθούμε ακόμη», περιγράφει η νεαρή καλλιτέχνιδα για το θέμα της έκθεσής της που θα διαρκέσει από τις 12 ως τις 28 Μαΐου.

Φωτογραφίες από την έκθεσή της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου μοιράστηκε με υπερηφάνεια και η μητέρα της Ελένη Ράντου μέσα από το Instagram της.

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου επανήλθε την περασμένη σεζόν στην τηλεόραση με την εξαιρετική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Ζακέτα να πάρεις» και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει και πάλι με κάτι τηλεοπτικό. Ωστόσο, δεν σταματά να είναι ενεργή στο θέατρο Διάνα στο οποίο αυτή τη σεζόν σκηνοθέτησε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη μουσική παράσταση «Κοινή Ησυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ