Η Άννα Μαρία Ίβιτς, είναι η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς και ασχολείται με τον αθλητισμό. Η γυμνάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και με τον σύζυγό της, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Ακολουθώντας τα βήματα της γυμνάστριας μαμάς της και του ποδοσφαιριστή μπαμπά της, η Άννα Μαρία Ίβιτς, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.

Μάλιστα, έχει φτάσει στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με την μητέρα της να ποστάρει μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram για να εκφράσει την υπερηφάνεια της για εκείνη.

Συγκεκριμένα η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στο ποστ της: «Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα @annamariaivits Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα!

Είναι μεγάλη η προσπάθεια και όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλά και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες άξια την Ελλάδα μας !#proudmom».

Η καθημερινότητα της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς περιλαμβάνει στιγμές με τις κόρες τους. Η γυμνάστρια έχει μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τη ζωή τους και έχει αποκαλύψει τι απολαμβάνουν να κάνουν όλοι μαζί.

Ο σύζυγος της Ελένης Πετρουλάκη, Ίλια Ίβιτς αποφεύγει έντονα τη δημοσιότητα και ό,τι έχει σχέση με αυτήν. «Ναι, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν εμφανίζεται πουθενά», αναφέρει η γυμνάστρια. «Είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες ομάδες και είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματός του, που δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα η προβολή, οπότε ποιος ο λόγος;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ