Για το τι συμβαίνει όταν η γυναίκα φέρνει περισσότερα χρήματα στην οικογένεια από ό,τι ο άντρας σχολιαζαν στην εκπομπή «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.

«Νομίζω ότι αν υπάρχει ένα προβληματάκι, έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα βγάζει, όχι λίγο παραπάνω, πολύ παραπάνω χρήματα από τον σύντροφό της. Αυτό το θέμα πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή εδώ μέσα. Πραγματικά, στην εποχή που ζούμε, άντρες και γυναίκες έχουν ξεχωρίσει δε διάφορους χώρους. Οι γυναίκες πια τα τελευταία χρόνια, θέλουν να είναι και οι ίδιες μπροστά, το διεκδικούν. Όταν αυτό το διεκδικείς και βγαίνεις μπροστά, εννοείται ότι διεκδικείς και καλύτερα χρήματα. Άρα δεν είναι σπάνιο πια στην εποχή μας οι γυναίκες πια να βγάζουν αρκετά περισσότερα χρήματα από τον σύντροφό τους. Αρέσει αυτό στον σύντροφο; Έχει να κάνει με το ποιος αισθάνεται καλά ο καθένας μέσα του. Γιατί δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι με το ποιος βγάζει τα περισσότερα. Το θέμα είναι μέσα τους είναι καλά; Το έχουν βρει; Το αποδέχονται;», είπε η παρουσιάστρια.

Πάνω στην κουβέντα αναφέρθηκαν και στο γεγονός πώς το διαχειρίζεται ο καθένας και πόσο το προβάλει. Όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε λόγο και για τις δουλειές του σπιτιού και αν πρέπει να βοηθούν οι άντρες που ίσως δεν δουλεύουν τόσες ώρες όσο οι σύζυγοί τους, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου. Άμα έχεις τα χρήματα θα βρεθεί μια άλλη λύση. Δηλαδή θα τσακωθείς με τον άντρα σου γι’ αυτό; Όποιος και να βγάζει τα πολλά, για να είναι ωραίος και μάγκας, δεν πρέπει να το φωνάζει ότι εγώ τα φέρνω, είτε είναι ο άντρας είτε η γυναίκα. Άμα μπαίνεις στο ποιος θα κάνει δουλειές, θα πλακωθούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ