Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να φτάσει στο studio της εκπομπής και εμφανώς ενθουσιασμένη για τα πρώτα χιόνια που έπεσαν στην Αττική πόζαρε για άλλη μια φορά μέσα στo χιόνι. Οι χρήστες του διαδικτύου αλλά και οι Έλληνες celebrities έσπευσαν να μοιραστούν τα πρώτα στιγμιότυπα τους από τα χιόνια στα social media, μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια.

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες και πολλές πόλεις αλλά και νησιά της χώρας μας να έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά. Η κακοκαιρία όμως χτύπησε και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπως συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή: «Είναι αυτό που λέμε κάποιοι καταφέραμε να μαζευτούμε. Ο Ουγγαρέζος από το Μαρούσι δεν κατάφερε να έρθει, η Ελιάνα από την παραλία ήρθε. Έχει να κάνει με τους δρόμους. Κάποιοι που το αυτοκίνητό τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ή δεν φαντάζονται τι μπορεί να βρουν και εγώ το πρωί πάω να βγω έξω λέω “που πας κάλε πως έγινε έτσι ο δρόμος”».

Η Ελένη Μενεγάκη, ντυμένη ζεστά, με τον κόκκινο σκούφο της, το κατακόκκινο κραγιόν και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της θέλησε να μοιραστεί τις φωτογραφίες έξω από το studio της εκπομπής, με τους followers της στο Ιnstagram. Πόζαρε έξω από το studio και έγραψε στη λεζάντα: «Έξω από το studio τώρα!».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε άλλο ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ζεστά ντυμένη με μπουφάν, σκούφο, μπότες αλλά και παντελόνι που θυμίζει στολή του σκι, χαίρεται τον κήπο του σπιτιού της που είναι ντυμένος στα λευκά.

Μάλιστα, όπως γράφει και η ίδια, «Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί!».Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πολλές φορές πως οι μικρές χαρές της ζωής την κάνουν να αισθάνεται σαν μικρό παιδί. 

H ίδια δεν χάνει ευκαιρία να ζήσει την κάθε χιονισμένη στιγμή. Και μπορεί στο παρελθόν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να προτιμούσε να ταξιδεύει σε πιο εύκρατα κλίματα, αλλά όταν βρίσκει χιόνι δεν λέει «όχι» στα παιχνίδια και στις πόζες σε λευκό φόντο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ