Η Ελένη Μενεγάκη δεν κατάφερε να επισκεφθεί την Άνδρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ήταν όλα έτοιμα όπως αποκάλυψε, ωστόσο είχε ξεχάσει μια σημαντική λεπτομέρεια.

Ποια ήταν αυτή; Ότι η κόρη της έδινε εξετάσεις και χρειαζόταν να μείνουν εδώ μαζί.

«Έμεινα Αθήνα. Τριήμερο και να μην φύγω; Να μην πάω στην Άνδρο; Τι να κάτσω να κάνω εδώ; Αλλά τι να κάνω; Είχα ξεχάσει ότι το ένα μου παιδί είχε εξετάσεις. Πώς μου ξέφυγε; Τα οργάνωσα όλα. Μη γελάτε με τις ταινίες που γέλαγα κι εγώ. Όχι, θα χάσεις και λίγο την μπάλα. Είχα εξετάσεις τη Δευτέρα με ένα παιδί και ξεμείναμε τα δυο μας. Όλοι φύγανε, εγώ κι αυτή μονάχη. Μέτρησα όλα τα σκαλοπάτια του σπιτιού μου, απ’ έξω κι ανακατωτά. Ήταν για εμένα πολύ περίεργο», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σχολιάζοντας τον λόγο που δεν πήγε στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν πήγε Άνδρο αλλά αποκάλυψε το νησί που θέλει να επισκεφθεί

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πληθώρα νησιών που υπάρχουν και δεν έχουν κίνηση. «Έπηζε εκεί που θες να πας να ταλαιπωρηθείς. Θες να μου πεις ότι τα 500 νησιά της Ελλάδας ήταν φουλ;», σχολίασε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Έ υπάρχει και η Ανάφη, που θα ήθελα να πάω. Γι’ αυτό και τη λέω. Τα νησιά δεν τελειώνουν. Θες να δεις κόσμο, θα δεις κόσμο. Θες να περάσεις ήσυχα; Θα πας στο πλοίο που θα σε πάει στο νησάκι που θα περάσεις ήσυχα. Δεν είναι ότι δεν βρίσκουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ