Μέσα στα χρόνια του έρωτά τους, η Ελένη Μενεγάκη έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια για τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, αλλά πάντα μετρημένα. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στάθηκε αφορμή για να αποκτήσουμε ακόμα μια «εικόνα» της μεγάλης αγάπης που μοιράζονται εδώ και χρόνια η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον διάλογο του Μάκη Παντζόπουλου και του Άγγελου Λάτσιου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που την αφορούσε.

«Άκουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου. Και του λέει ο Μάκης ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα γιατί θα είναι μαζί με τη μανούλα του. «Τα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… Τις γιορτές, τις επετείους, όλα αυτά». Και λέω κοίτα να δεις, αν δε μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Δεν με ξεχνάει και μ’ αρέσει. Σε επέτειο θα έλεγα», σχολίασε με νόημα η παρουσιάστρια.

Ο έρωτάς της για τον Μάκη Παντζόπουλο είναι εκείνος που μέσα στα χρόνια κάνει την παρουσιάστρια να παραμένει ευτυχισμένη και να εκπέμπει την ενέργεια για την οποία όλοι μιλούν. Σε μια από τις πρώτες φορές που είχε εκφραστεί δημόσια για εκείνον, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει πως είναι το «μυστικό» της για να παραμένει φωτεινή: «Είμαι με τον άντρα που αγαπώ και επιθυμώ αυτό είναι το μυστικό!».

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να απομονώνονται συχνά στα αγαπημένα τους Άχλα και να φορτίζουν τις μπαταρίες τους στον επίγειο παράδεισο που έχουν δημιουργήσει. Η Ελένη Μενεγάκη περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιριών της, μαζί με τα παιδιά της που δείχνουν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ