Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως αγαπά πολύ τα ζώα, ιδιαίτερα τους σκύλους – η ίδια άλλωστε έχει χαρίσει στη μικρή της κόρη Μαρίνα τον Σούμο, ένα σκυλί ράτσας Pug που αγαπά πολύ. Την Τετάρτη, ωστόσο, η παρουσιάστρια επέλεξε να ποζάρει έξω από το καμαρίνι της με τον Κούπερ, τον πιστό σκύλο του συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρνει στο πλατό της εκπομπής τον Κούπερ. Το αντίθετο, αφού η παρουσία του έχει γίνει απαραίτητη σε όλη την ομάδα, με την Ελένη να σημειώνει: «Τον έχω αγαπήσει πολύ και χαίρομαι που είναι μαζί μας καθημερινά…».

Την Παρασκευή ο δημοσιογράφος τον είχε πάρει μαζί του, ενώ μάλιστα ο «κολλητός» τετράποδος φίλος του, βγήκε και στον αέρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ελένη είχε μερικές απορίες. Με αφορμή ένα ταξίδι που θα κάνει ο δημοσιογράφος στην Κομοτηνή το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πού θα αφήσει τον Κούπερ. Τότε, εκείνος απάντησε, ότι όταν πρέπει να λείψει από το σπίτι, ο σκύλος μένει μαζί με την πρώην σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ