Μέσα από την καθημερινή εκπομπή «Ελένη» στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζει τις τάσεις της σεζόν πάντα με τον δικό της τρόπο. Η παρουσιάστρια άλλωστε έχει το χάρισμα να τις προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στυλ συνδυάζοντάς τις με κομμάτια που κι εμείς έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Την Τρίτη μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη μας έδωσε ιδέες για το πώς μπορούμε να συνδυάζουμε τα pencil μονόχρωμα φορέματά μας όταν θέλουμε να είμαστε άνετες αλλά και stylish ταυτόχρονα. Όπως μάλιστα γράφει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Ξεκινάμε και λέω να μην αλλάξω παπούτσια. Τι λέτε βρε παιδιά;», δείχνοντας έτσι πως συχνά επιδιώκει εκτός από καλοντυμένη να αισθάνεται και άνετα.

Μέσα από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ωστόσο, η ίδια μας δείχνει το καμαρίνι της, έναν ζεστό χώρο γεμάτο από καλλυντικά και προσωπικά αντικείμενα της παρουσιάστριας. Η ίδια μάλιστα δείχνει να διασκεδάζει κάθε φορά με το look που επιλέγει σε κάθε εκπομπή, αποδεικνύοντας πως για εκείνη μόδα είναι ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι.

Τελικά, η ίδια άκουσε το ένστικτό της και συνδύασε το κόκκινο της φόρεμα με τα sneakers της και αυτό είναι αν μη τι άλλο μια απόδειξη πως η Ελένη δεν θέλει να ακολουθεί κανόνες και στερεότυπα:

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη της Τρίτης με την παρουσιάστρια να διηγείται στον αέρα τι έγινε κατά την επίσκεψή της στην τράπεζα αλλά και για τα σχόλια που άκουσε για την ομάδα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ