Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης σκηνοθετεί αυτή την περίοδο στην παράσταση On Ego. Η κουβέντα με την Ελένη Μενεγάκη οδήγησε την παρουσιάστρια σε μια προσωπική και σπάνια εξομολόγηση για τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;» ρώτησε ο καταξιωμένος Γιάννης Νταλιάνης την Ελένη.

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα. Εχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε τα λόγια που λέει στον Μάκη Παντζόπουλο σε πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Όπως αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη εκφράζει την αγάπη της στο πρόσωπό του λέγοντάς του πως αν ξαναγεννιούνταν θα ήθελε πάλι να είναι μαζί, ενώ του υπόσχεται πως αν συμβεί θα ψάξει να τον βρει. «Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Ο έρωτας του ζευγαριού μετρά σχεδόν μια δεκαετία και καρπός της αγάπης τους, είναι η μικρή Μαρίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ