Αν έχει προχωρήσει ή όχι η κοινωνία μας σε θέματα που θεωρούνται ταμπού συζητούσα η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, όταν έφερε στο μυαλό της μια ιστορία από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η παρουσιάστρια απαντώντας στην τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου γύρω από τα επίθετα των παιδιών θυμήθηκε πόσο εντύπωση της είχε κάνει η ερώτηση του ιερέα χρόνια πίσω.

«Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο λοιπόν που τα παιδιά διαλέγουν το όνομα, το επίθετό τους, τη θρησκεία τους και στο τέλος… Εγώ δεν λέω να μην είναι ο καθένας ελεύθερος να παίρνει ό,τι θέλει αλλά όταν πατήσει στα πόδια του και θα ξέρει τι πρέπει να είναι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξυπνώντας μνήμες στην Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι «τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;». Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε «μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα.

Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε», περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη για το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. «Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν παντρευτεί στις 23 Απριλιου του 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Στις 30 Νοεμβρίου 2002 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί ο Άγγελος Λάτσιος. Η Λάουρα γεννήθηκε το 2005, ενώ η Βαλέρια το 2008. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ