Στις 29 του Μάρτη το 2015 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος θα κρατούσαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους και καρπό του έρωτα τους. Το όνομα της μικρής Μαρίνας κρύβει μια όμορφη τρυφερή ιστορία αγάπης παντοτινής.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, γίνεται εφτά ετών και το οκmag ξεφυλλίζει το άλμπουμ ζωής της.

Η μικρή Μαρίνα με έντονα μεγάλα γαλάζια μάτια και ξανθές μπούκλες μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια αν και εκείνη στις δημόσιες εξομολογήσεις της έχει πει πως μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά της. «Η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπά της».

Στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό τη μεγάλη αγκαλιά και την ασφάλεια που της παρέχει η οικογένεια της, τα τέσσερα παιδιά της και ο άντρας της που ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια που σε αυτή την αλλαγή σελίδα της επαγγελματικής της ζωής ήταν εκεί.

Η Ελένη από μικρή ήθελε να κάνει μια μεγάλη οικογένεια και να έχει ένα σπίτι γεμάτο παιδιά που θα σκορπούν χαρά και γέλια.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους με τη μικρή της κόρη να κλέβει την παράσταση. Η Ελένη με τα παιδιά της γίνεται ξανά παιδί και φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ