Στα Άχλα βρίσκεται για το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος η Ελένη Μενεγάκη μαζί με όλη την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Παρασκευής, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει, τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ! Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τις φωτογραφίες με τον γιο της (Ιnstagram/elenimenegaki)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στον μονάκριβο γιο της. Οι δύο τους όποτε ξεκλέψουν χρόνο κάνουν περιπάτους στο δάσος απολαμβάνουν το καφεδάκι τους κάτω από τα πυκνά πλατάνια και φροντίζουν να μην χάσουν στιγμή από αυτές τις όμορφες χαλαρές στιγμές στον δικό τους παράδεισο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ευτυχισμένη μητέρα μιλά με αγάπη και καμάρι για τα παιδιά της.

Η Ελένη αυτή τη περίοδο ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και καθημερινά βρίσκεται στα γραφεία του Mega, όπου μαζί με την αρχισυντάκτρια της Ελένη Γελαλή βλέπουν συνεργάτες για μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτέμβρη και για την νέα της τηλεοπτική παρέα τα ονόματα που έχουν συζητήσει για να βρεθούν δίπλα της είναι: ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φωτεινή Πετρογιάννη -που μάλλον έκλεισε στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος φαίνεται πως αφήνει τον Αlpha για τα μάτια της ωραίας Ελένης και θα βρεθεί ξανά κοντά της, μετά από ένα χρόνο.

Φωτογραφίες: Ιnstagram/elenimenegaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ