Η Ελένη Μενεγάκη αναμφισβήτητα έχει στην ζωή της όλα όσο είχε ονειρευτεί, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην τριαντάχρονη καριέρα της στην τηλεόραση. Η 51 έτους παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια, και τα τέσσερα παιδιά της είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής της.

Με τις τρεις κόρες της Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου σε διακοπές τους το καλοκαίρι του 2019. Η Ελένη Μενεγάκη κρατά στην αγκαλιά της την μόλις τριών ετών Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η ίδια μάλιστα είχε πει στον αέρα της εκπομπή της στον Alpha. “44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα και το λατρεύω και το κοιτάζω και δεν το πιστεύω ακόμα; Το κοιτάζω και λέω δικό μου; Το έκανα; Μου βγάζω το καπέλο εμένα! Θεέ μου ευχαριστώ!..και μετά «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια» Έλεγε όλο καμάρι η παρουσιάστρια τον Ιούνιο του 2017 σε μια δημόσια εξομολόγηση της. Μέσα από το instagram βρήκαμε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με τα τέσσερα παιδιά της, κυρίως από τις διακοπές τους και τα like των followers της παρουσιάστριας παίρνουν φωτιά.

Με την μικρή της κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της Ελένης, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο έχουν μεγάλη αδυναμία στην μικρότερη αδερφή τους Μαρίνα Παντζοπούλου. Εκείνη κάθε χρόνο δεν χορταίνει τις στιγμές που περνά με την οικογένεια της καθώς οι απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της στέρησαν πολλά από αυτές τις απλές στιγμές της καθημερινότητας.

Η Ελένη έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μονάκριβο γιο της Άγγελο Λάτσιο. Ο 18 χρόνος έχει αδυναμία στην μητέρα του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καταλαβαίνει κανείς πως μαμά και γιος έχουν μια σχέση δυνατή με δικούς τους κώδικες επικοινωνίας.

Η Ελένη στο φινάλε της εκπομπής της στον Alpha τον Ιούνιο του 2020 μαζί με την οικογένεια της. “Η δική μου αγκαλιά” είχε γράψει στην λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια στο instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ