Τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο Down Town και μίλησε για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την απόφασή της να αλλάξει τη ζωή της σχολίασε στην εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega μάλιστα έστειλε το δικό της μήνυμα και εξομολογήθηκε πώς χάρηκε με την ευτυχία της Δέσποινας Βανδή.

«Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα, το λέω κάθε φορά. Κάποια θέματα τα αποφεύγω στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι αυτό που θέλει να περάσει είναι ότι, εγώ τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια, ότι “ρε παιδί μου καμιά φορά αυτό που φοβάσαι μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να πετάξεις ψηλά”.

Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να τις ξεπερνάμε. Γιατί μπορεί τελικά αυτό, αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο που ούτε να το φανταζόμαστε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που μπορεί να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα, αλλά δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Όταν το παλέψεις με τις δυσκολίες. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα σε αυτή τη ζωή. Με αγώνα, όλα γίνονται. Κι αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία, γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα, πολλά φιλιά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ