Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένος ο Θέμης Γεωργαντάς και με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στον παρουσιαστή, θέλησαν να συζητήσουν τις δηλώσεις της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Mega, είδε τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στο After dark και θέλησε να αναφέρει πως η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερά της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στον Θέμη Γεωργαντά ότι: «Είδα τη συνέντευξη και λέω “Εντάξει, έχει περάσει και καιρός, ίσως αισθάνεται και η ίδια διαφορετικά, να μιλήσει για τη σχέση της”. Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό. Καταλαβαίνεις. Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή.

Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η no make up φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της

Δέσποινα Βανδή: Με τα clogs που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2024 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ