Το καλοκαίρι είναι η εποχή της, τα Άχλα της Άνδρου, ο επίγειος δικός της παράδεισος. Εκεί πριν από έντεκα χρόνια βρήκε τον έρωτα και γύρισε σελίδα στην ζωή της. Κάθε χρόνο εδώ σε αυτή την μικρή παραλία με τα σμαραγδένια νερά τους, κύκνους και την πυκνή βλάστηση, η όμορφη Ελένη αναγεννάτε, γεμίζει μπαταρίες και οργανώνει τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις

Με την μικρή κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου, κάνουν βόλτες στην παραλία μαζεύουν βότσαλα και φτιάχνουν πύργους στην άμμο.

Εδώ μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, οργανώνουν με το σκάφος τους μικρές αποδράσεις στα γύρω νησιά και χαίρονται τον έρωτα τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ελένη μαζί με την οικογένεια της απολαμβάνει την κάθε στιγμή, από πολύ νωρίς το πρωί κατεβαίνει στην παραλία, κολυμπά, διαβάζει τα αγαπημένα της βιβλία και αφήνεται στα χάδια του ήλιου που τόσο αγαπά.

Η Ελένη φέτος το καλοκαίρι έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενη, αφού μετά από έναν χρόνο αποχής από την τηλεόραση ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή της. Έτσι τον Σεπτέμβρη από την νέα της τηλεοπτική στέγη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές της από την συχνότητα του mega.

Η Ελένη και η μικρή Μαρίνα σε στιγμές χαλάρωσης.

Λίγο πριν φύγει για διακοπές στο αγαπημένο της νησί θέλει να έχει τακτοποιήσει και την τελευταία λεπτομέρεια όσον αφορά την εκπομπή της. Όσοι την βλέπουν καθημερινά στα γραφεία της εκπομπής στο νέο της κανάλι βλέπουν μια Ελένη με πολύ κέφι για δουλειά, που μαζί με του συνεργάτες της είναι έτοιμη να ανταμείψει το κοινό της που ένα χρόνο τώρα μέσω των sosial media της, την ακολουθούν πιστά και της δείχνουν την αγάπη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ