Με αφορμή την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε ότι πέρασε πρόσφατα ένα ισχαιμικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στον Ερυθρό Σταυρό.

«Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να’ ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει» ανέφερε, η ηθοποιός για τον Δημήτρη Σταρόβα.

«Έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό»

Στη συνέχεια η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά στο «Πρωινό» ότι πέρασε πριν από λίγο καιρό ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στον Ερυθρό Σταυρό.

Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μην τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις για να έχουμε θέσεις.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τον Δημήτρη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Γιατί έχει πάρα πολύ καλή καρδιά, είναι σπουδαίος. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να γίνει καλά γρήγορα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και σπουδαίος άνθρωπος» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Embed code

Διαβάστε επίσης: Ελένη Γερασιμίδου: Η εξομολόγησή της για το έμφραγμα που υπέστη – «Όλα έγιναν μετά τη φωτιά στο σπίτι μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ