Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της στο περιοδικό Vogue. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να μείνει έγκυος, στις αποτυχημένες εξωσωματικές, αλλά και στο πρόβλημα που προέκυψε τις πρώτες εβδομάδες της κύησης. Αυτή η εγκυμοσύνη αν και είχε στην πορεία της κάποιες δύσκολες στιγμές έχει γεμίσει χαρά και ανυπομονησία όλη την οικογένεια. Ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συνέντευξη αυτή ήταν της αδελφής της, Μαργαρίτας.

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα», εξομολογήθηκε η αδελφή της τραγουδίστριας, συγκινώντας την Ελένη Φουρέιρα.

Το μήνυμα της αδελφής της όταν πριν από λίγους μήνες η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί ήταν πάλι ανάμεσα σε αυτά που είχαν ξεχωρίσει. Η αδελφή της, Μαργαρίτα είχε εκφράσει τη χαρά της και την αγάπη της. «Η οικογένειά μας μεγαλώνει», έγραφε τότε περήφανη που σύντομα θα γίνει θεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ