Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μην κατάφερε να είναι στο bachelorette της Konnie Μεταξά στη Σαντορίνη, τίμησε όμως τη φίλη της στον γάμο της στην Κρήτη. Η Ελένη Φουρέιρα έζησε κάθε στιγμή με κέφι τη χαρά της Konnie Μεταξά και του Μάριου Καπότση συνοδευόμενη στα Χανιά από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Μάλιστα μετά το μυστήριο, η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε στο πάρτι και για άλλη μια φορά έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή. Ένα ακόμα στιγμιότυπο από τον γάμο δημοσίευσε η Konnie Μεταξά στο Instagram της. Σε αυτό η Ελένη Φουρέιρα ντυμένη με το χρυσό μίνι φόρεμά της έχει ανέβει στη σκηνή και τραγουδά το «Αεράκι» μαζί με τη νύφη» που το διασκεδάζει με την ψυχή της.

Αυτές τις ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς απόψε και αύριο, 14 και 15 Ιουλίου έχει δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Rever Seaside και Shamone, αντίστοιχα. Η τραγουδίστρια και αυτό το καλοκαίρι με εντυπωσιακά σόου ξεσηκώνει το κοινό με τις προσωπικές τις επιτυχίες, αλλά και ξένα hits. Στους άμεσους επόμενους προορισμούς της είναι η Χαλκιδική στις 16 Ιουλίου και το φεστιβάλ Άρδα στις 30 Ιουλίου, ενώ έπονται περισσότεροι σταθμοί στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Αυτή εξάλλου ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη στη μεγάλη συναυλία που έκακαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Καυτανγζόγλειο στάδιο που έγραψε ιστορία, καθώς την παρακολούθησαν σχεδόν 25.000 θεατές, αριθμός – ρεκόρ στα συναυλιακά χρονικά της πόλης.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Panik Records και το νέο της album Poli_Ploki το οποίο μέσα σε λίγες εβδομάδες μετρά σχεδόν 29 εκατομμύρια digital streams και μπήκε στις πιο σημαντικές λίστες του Spotify, όπως το New Music Friday και το Greek Pop. Την ίδια στιγμή τα videos του «σαρώνουν» στο YouTube, καθώς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν πάνω από 1,5 εκατομμύρια views το καθένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ