Η Ελένη Φουρέιρα έχει φροντίσει το σπίτι της στα νότια προάστια να έχει κήπο. Μέσα από τα social media της έχει μοιραστεί πολλές φορές στιγμιότυπα όπου φαίνεται να κάνει γυμναστική στο καταπράσινο τοπίο ενώ σήμερα μας έδειξε περήφανη και τους καρπούς της μουριάς της.

«Από τον κήπο μου», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια, που φέτος εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Teatro Athens μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, απολαμβάνει να περνάει χρόνο στο σπίτι της. Φροντίζει μάλιστα να κάνει καλεί και αγαπημένα της πρόσωπα όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

«Είμαι σε μία περίοδο που έχει πάρα πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Πριν από μερικές μέρες βγήκε ο νέος δίσκος μου, που δουλευόταν δύο χρόνια. Ο αρχικός στόχος ήταν να κυκλοφορήσει πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά δεν μου βγήκε σε κακό. Είχαμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, λίγο περισσότερο χρόνο να τον δουλέψουμε και να βρούμε κι άλλα τραγούδια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, αλλά και για το γεγονός πως πάει πολύ καλά, μέχρι στιγμής», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ