Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται συχνά τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αυτή τη φορά μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok, η Ελένη Φουρέιρα φορώντας ένα λευκό μπικίνι, βρίσκεται μέσα στην πισίνα και κάνει τζόγκινγκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η τραγουδίστρια ακύρωσε μία από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Η ποπ σταρ θα εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην Κύπρο, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση του μαγαζιού, αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει για λόγους υγείας.

@foureiraalovely ποσό την αγαπώ 😂❤ @Foureira #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #greece🇬🇷 #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou #mpesforyou #mpesforyou #mpesforyou #mpesforyou #mpesforyou #mpesforyou #panagiafoureira #panagiafoureira ♬ πρωτότυπος ήχος – FOUREİRA<3 ❤fp

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε και η ίδια την ανακοίνωση ευχαριστώντας για τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο για τους λόγους υγείας που την κρατούν μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Δυστυχώς για λόγους υγείας η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Nava Seaside την Παρασκευή 22 Ιουλίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η ομάδα του Kinky Nights της εύχεται γρήγορη ανάρρωση. Το Kinky Party θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα επικοινωνήσουμε εκ νέου για κρατήσεις», ανέφερε η ανακοίνωση για την Ελένη Φουρέιρα, την οποία και έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ