Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι full in love και αχώριστοι!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή στην περιοχή της Γλυφάδας, σε μία σπάνια κοινή τους έξοδο μετά από καιρό.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του στους δρόμους της περιοχής, με χαλαρή διάθεση και φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερως κοινωνικοί με όσους τους αναγνώρισαν και έσπευσαν να τους μιλήσουν, όταν έκαναν μία στάση για να πάρουν από έναν καφέ στο χέρι.

Κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, με την Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” να δηλώνει: “Προσπαθώ να κρατώ κάποια πράγματα για εμένα και να μη μιλώ για την προσωπική μου ζωή”.

Ωστόσο, σε άλλο σημείο είχε επισημάνει: “Με τον σύντροφό μου είμαστε ελεύθεροι ως άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, φοβάμαι τον γάμο, αλλά θα ήθελα ήδη να έχω δύο παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι υπέροχος άνθρωπος”.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν μετακομίσει σε μια όμορφη κατοικία στην περιοχή της Βάρκιζας, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Για γάμο, όμως, δεν κάνουν ακόμα λόγο.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ