Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ένωσαν τις ζωές τους το βράδυ του Σαββάτου σε έναν πραγματικά παραμυθένιο γάμο που συνοδεύτηκε στην συνέχεια και από την βάπτιση της κόρης τους Μελίτας-Δήμητρας.

Τα ιερά μυστήρια έγιναν στον «Πολυχώρο Ονείρων», παρουσία φίλων και συγγενών σε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό.

Για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της η τραγουδίστρια επέλεξε δημιουργία του σχεδιαστή Stylianos με στράπλες μπούστο σε γραμμή princess με τούλι. Μια ρομαντική δημιουργία που συνοδευόταν από ένα εξίσου ρομαντικό πέπλο με δαντέλα. Ενώ τα παπούτσια της ήταν Kotsonas shoes. Wedding planner του γάμου ήταν η Όλγα Καραβερβέρη.

Το make-up ήταν σε bronze τόνους, με την μακιγιέζ να δίνει έμφαση στο βλέμμα της με eyeliner και υπέροχες βλεφαρίδες για ένα έντονο εφέ. Η Ρόζα Βακόνδιου, η γνωστή make up  artist -που μεταξύ άλλων εμπιστεύεται και η Κατερίνα Καινούργιου- επιμελήθηκε το λαμπερό μακιγιάζ της, σε ροζ παστέλ αποχρώσεις και με έμφαση στα μάτια της.

Όπως σε κάθε μακιγιάζ σημασία έχει η καλή βάση, οπότε η expert επέμεινε σε αυτό, απλώνοντας πολύ καλά το φον-ντε-τεν κάνοντας contouring σε στρατηγικά σημεία, όπως μέτωπο και ζυγωματικά.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ανέλαβε να της κάνει ένα κομψό χαμηλό σινιόν, δίνοντας έτσι τον πρώτο λόγο στο όμορφο πρόσωπό της. Ο hair expert άφησε τους μελί τόνους στα μαλλιά της, ένα χρώμα που έτσι κι αλιώς γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά της τραγουδίστριας.

Η Ελένη επέλεξε να φορέσει στο κεφάλι της μία τιάρα-στεφάνι Briella.

Φωτογραφίες ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ