Στο νοσοκομείο βρίσκεται η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η μικρή Μελίτα ήταν αδιάθετη την περασμένη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο ένιωσε καλύτερα και επέστρεψε στο σχολείο, αλλά μια νέα αδιαθεσία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος που οι γονείς της μικρής Μελίτας ανησύχησαν τόσο, όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου στο okmag, ήταν γιατί πριν από λίγες εβδομάδες είχε περάσει μια βρογχίτιδα. Έτσι, με τη νέα αδιαθεσία και σε επικοινωνία με τον παιδίατρο, αποφάσισαν να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Σήμερα, η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στην εκπομπή και μέσα από ένα video στο Instagram Story της αποκάλυψε πως η κόρης της γλίτωσε την πνευμονία.

«Έχει διάθεση, θέλει να παίξει, ζωγραφίζει. Όλα καλά από αυτό το θέμα, δεν γκρινιάζει. Παίρνει αντιβίωση και περιμένει πώς και πώς να πάνε από εκεί η μαμά με τον μπαμπά», είπε μεταξύ άλλων και πριν από μερικές ώρες μας έδειξε την κόρη της να ζωγραφίζει χαμογελαστή αλλά και τον Ετεοκλή Παύλου να παίζει μαζί της παιχνίδια ερωτήσεων.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ