Μια πέριπέτεια υγείας πέρασε η μικρή Μελίτα και οι γονείς της, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου λαχτάρησαν. Η μικρή δεν αισθανόταν καλά και πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκαναν έξαλλο τον Ετεοκλή Παύλου που είχε εγκλωβιστεί στο κέντρο της Αθήνας.

Το okmag επικοινώνησε με την Ελένη Χατζίδου που βρίσκεται εκτός εκπομπής Breakfast@Star σήμερα για να φροντίσει τη Μελίτα της. Η γνωστή ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια του Stat είχε αγχωθεί πολύ με την περιπέτεια της κόρης της, που περνά βρογχίτιδα και αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι το παιδί είναι καλύτερα.

Λίγο νωρίτερα μιλώντας στο «αέρα» του Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο.

Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο.

Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: “με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”.

Του λέω: ¨”πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω!” Παιδιά, είστε με τα καλά σας;».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: «Έχασα την ξαδέρφη μου από καρκίνο στα κόκκαλα»

Ελένη Χατζίδου: «Πήρα πέντε κιλά και με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ