Ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική της ζωή βιώνει η Ελένη Χαμπέρη. Η personal trainer που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2021 βρίσκεται σε νέα σχέση. Η 27χρονη λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τη σχέση χρόνων που είχε.

«Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας», ανέφερε τότε η Ελένη Χαμπέρη.

Μετά το περσινό καλοκαίρι που πέρασε με φίλους κάνοντας τις βουτιές της με φίλους σε Πήλιο, Σκιάθο και Πάρο, η Ελένη Χαμπέρη επέστρεψε στην αθλητική της δραστηριότητα, αφού από μικρή εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια του Βόλου.

Από τον χώρο του αθλητισμού είναι και ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Ο γοητευτικός Αλέξανδρος Αναστασίου είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έξι μήνες και είναι φουλ ερωτευμένοι.

Πρόσφατα η Ελένη Χαμπέρη δέχτηκε και πρόταση για να λάβει μέρος στο Survivor All Star, ωστόσο τα ραντεβού δεν έχουν προχωρήσει προς το παρόν.

Ρεπορτάζ: Έλενα Πολυκάρπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ