Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star. Στην πρώτη της συνέντευξη η personal trainer χαρακτήρισε το Survivor «το κλουβί με τους τρελούς», σχολίασε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας δημιουργεί καταστάσεις και «μαγειρεύει ψηφοφορίες και τέλος αναφέρθηκε στην αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

«Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι το κλουβί με τους τρελούς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο Survivor σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Ήμουν ήδη πεσμένη γιατί έφυγε η Νικολέτα και την επόμενη μέρα μου παίρνουν και τη Σταυρούλα», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας μπροστά στις κάμερες προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις»

Στη συνέχεια η παίκτρια πρόσθεσε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει στο παιχνίδι. Την προηγούμενη εβδομάδα μαλώσαμε για αυτό. Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία, αλλά επηρεάζεται από τον Σπύρο Μαρτίκα. Θεωρώ ότι τη διαχειρίζεται».

Ελένη Χαμπέρη: «Δίκαιη η αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor»

Τέλος, η Ελένη Χαμπέρη μίλησε για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, όσα θεωρεί δίκαια και όσα θεωρεί άδικα. «Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης. Είναι πάρα πολύ άδικο να έχει οποιοσδήποτε κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει η ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί. Όταν το κάνεις όμως συνεχώς, είναι πάρα πολύ άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία. Να στέλνεις γραμματάκια και να παραγγέλνεις» είπε η Ελένη Χαμπέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ