Ένα «ευχαριστώ» για την αγάπη και την στήριξη που έχει δεχτεί θέλησε να πει η Έλενα Παπαρίζου μέσα από μια ανάρτησή που έκανε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο Mad VMA 2024, με αφορμή το τιμητικό βραβείο που έλαβε.

Η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της γράφοντας: «25 χρόνια μαζί. 25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όταν είμαι on stage, όταν είμαι backstage, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πάνω και στα κάτω μου. 25 χρόνια πριν, χτύπησε το τηλέφωνο της μαμάς μου στο Γκέτεμποργκ για δουλειά, και εκείνη τους είπε ότι δεν είμαι σπίτι, γιατί είμαι στο σχολείο.

Σήμερα, είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά, μα και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν.

Έλενα Παπαρίζου: Η απάντησή της στις φήμες ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας. Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται!» αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: Την αποθέωσαν στα ΜΑD VMA 2024 – Η Number One τραγουδίστρια επέλεξε sur mesure δημιουργία Vrettos Vretakos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ