Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για τις παραβιάσεις των παικτών του Survivor All Star, αλλά και των προηγούμενων χρόνων, και αποκάλυψε τι έκανε και η ίδια μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης.

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε: «Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν, βέβαια, να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι; Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι;».

«Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου. Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω» αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου και τέλος, είπε: «Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει: καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ