Η Έλενα Αμανατίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης μετά από μια δυνατή μονομαχία απέναντι στην Χρύσα αλλά και στην Κατερίνα Δαλάκα.

Η παίκτρια των Διασήμων ήταν υποψήφια μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, την Μαρία Αντωνά, και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου από τους Μαχητές. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαρία Αντωνά κέρδισαν πρώτες την παραμονή τους και κατόπιν στον τάκο βρέθηκαν η Έλενα Αμανατίδου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Τελικά αυτή που επικράτησε ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχώρησε από το Survivor και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ωστόσο, η αδερφή της Έλενας Αμανατίδου Άννα, που την έχουν γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, στην στήριξε και έκανε μάλιστα κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για εκείνη.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM έγραψε αρχικά για την αδερφή της: «My survivor», ενώ σε άλλη ανάρτηση σημείωσε: «Καρδιά μου έδειξες το ήθος μου. Την ψυχούλα σου την αγνή, σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου… Είσαι η Survivor μας».

Διαβάστε επίσης:
Survivor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Survivor 2024: Αποχώρησαν οι Διάσημοι από το συμβούλιο – «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά πείτε μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ