Μια σπάνια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Κουτσόπουλου, έκανε η Ειρήνη Μερκούρη. Η τραγουδίστρια έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από έξι χρόνια σε μοναστήρι στην Λέσβο. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε μια σπάνια δημόσια έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους ενώ η Ειρήνη Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ, maxi φόρεμα, με ασύμμετρη λαιμόκοψη και ολοκλήρωσε το look της με ψηλές λευκές πλατφόρμες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ειρήνη Μερκούρη παντρεύτηκε με τον αγαπημένη της στο μοναστήρι του Ταξιάρχη του Μανταμάδου στη Λέσβο.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων, η τραγουδίστρια, ενώθηκε με τα ιερά του γάμου με τον αγαπημένο της, ενώ παρόντες στο μυστήριο ήταν οι οικογένειες και οι στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο πατήρ Χρήστος, ο πνευματικός της Ειρήνης Μερκούρη. Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα απλό νυφικό που είχε ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη.

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ