Ο Χάρι Στάιλς φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή έπειτα από το σχέση του με την Ολίβια Γουάιλντ.

Ο φακός τον εντόπισε σε κεντρικό δρόμο στο Τόκιο να ανταλλάσσει καυτά φιλιά στο στόμα με την Έμιλι Ρατακόφσκι.

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail τους δείχνει να στέκονται και να φιλιούνται δίπλα από ένα ασημί βανάκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρι Στάιλς βρίσκεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο Love On.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Χάρι Σταίλς να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της συντρόφου του,

Μια πηγή, μάλιστα είπε στη Mirror εκείνη την εποχή: «Ο Χάρι βλέπει κάποιον. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει σιωπηλή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Ολίβια. Αλλά οι στενοί του κύκλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πάνε καλά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έμιλι Ρατακόφσκι πήρε διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλάρντ τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ τα ξένα μέσα την ήθελαν μέχρι πρότινως να έχει ένα περιστασιακό ειδύλλιο με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ