Την εγκυμοσύνη της με μια υποβρύχια λήψη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή και ηθοποιός που τον Σεπτέμβριο του 2020 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και σεφ, Βασίλη Τσατσάκη στο Μάτι περιμένει σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά τους

Η ίδια μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα στην πισίνα στην οποία ξεχωρίζει η φουσκωμένη της κοιλιά. Φυσικά συνόδευσε την ανάρτησή της με τα hashtags που αποκάλυπταν πως αναμένεται να γίνει σύντομα, για δεύτερη φορά, μητέρα.

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει ήδη έναν γιο στην εφηβεία, τον Άγγελο για τον οποίο είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ: «Όσο να‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα».

Η Μάρα Δαρμουσλή είχε εμφανιστεί πριν από λίγες μέρες σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης στο Πολεμικό Μουσείου, φορώντας ένα αρκετά φαρδύ μακρύ φόρεμα που κάλυπτε την κοιλιά της.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου