Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της tips μόδας, ομορφιάς και τρόπους ζωής. Θέματα που αφορούν κυρίως τις γυναίκες και τις μαμάδες.

Στο τελευταίο της βίντεο, μάλιστα, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram. Πολλές αφορούσαν τη σχέση της με τον pop star, τα παιδιά τους, καθώς και τη γυμναστική και τη διατροφή που ακολουθεί για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Διαβάστε τι είπρ η Κάτια Ζυγούλη για…

… το αν έχει κυτταρίτιδα: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο”.

… την διαίτα που κάνει: “Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά”.

… το αν έχει περάσει ποτέ επιλόχεια κατάθλιψη: “Μια καταθλιψούλα την πέρασα, όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου”.

… το πόσο καιρό θήλασε το κάθε παιδί της: “Γύρω στον έναν χρόνο το καθένα. Λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο. Είναι από τα πράγματα που μου λείπουν πάρα πολύ, τώρα που μεγάλωσαν, γιατί όπως και να το κάνεις, παίρνεις μια σημαντικότητα από τον θηλασμό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες εσείς εκεί έξω, που επιλέγεται να μην θηλάσετε ή που δεν τα καταφέρατε, επειδή εύκολο δεν το λες, είστε λιγότερο μαμάδες. Εγώ είμαι μαζί σας”.

… για την κοιλιά της μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες: “Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή”.

… το αν έχει κάνει επέμβαση στην κοιλιά: “Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο. Αν πεισμώσετε θα την φτιάξετε την κοιλίτσα. Δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνει…”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ