Δεν βρίσκει λόγια να περιγράψει την ανείπωτη θλίψη του και να αποχαιρετήσει αυτό το πλάσμα που γέμιζε την καθημερινότητά του. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχασε τη Μόλυ του σε ηλικία 15 χρόνων και περνά πραγματικά δύσκολες ώρες.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist ήταν πολύ δεμένος με τη σκυλίτσα του, η οποία ήταν συνεχώς μαζί του. Οι δυο τους έκαναν καθημερινά τις βόλτες του, η Μόλυ ήταν η μασκότ της Θεσσαλονίκης, αλλά και η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή στον «Δρόμο» που είχε κάνει με τον Γιώργο Λέντζα. και φυσικά ο χαμός της στοίχισε σε όλους όσους την γνώριζαν.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης στο Instagram, οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι το τέλος. Εκείνος τη φρόντιζε ως το τελευταίο λεπτό της ζωής της, τη φίλαγε και της έλεγε πόσο την αγαπάει.

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να τη χαιρετήσω ούτε από εδώ. Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους τη γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψυθίριζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ