Με ακόμα μια σκληρή απώλεια κλείνει το 2021 για τη Μαρία Λουίζα Βούρου.Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός περνά δύσκολες ώρες. Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της, το 2021 της στέρησε ένα ακόμα αγαπημένο της πρόσωπο, τη γιαγιά της.

Σε μια και μόνο πρότασή της, η Μαρία Λουίζα Βούρου καταφέρνει να συμπεριλάβει τόσες εικόνες και αναμνήσεις με εκείνη.

«Αντίο γιαγιάκα, σε ευχαριστώ για όσα με έμαθες, για την αγάπη σου, για τους χυμούς σου και τα γάλατα στις 4 τα ξημερώματα που μου έφτιαχνες όταν ήμουν μικρή, για τις κουβέντες μας, για τα καλοκαίρια μας στην Άνδρο. Να προσέχεις το Σάββα μου εκεί ψηλά. Α ρε 2021 μα τι χρονιά είσαι εσύ. Μέχρι το τέλος μας διαλύεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

(Instagram/maria_louiza_real)

Σε μια δύσκολη χρονιά για εκείνη, η Μαρία Λουΐζα Βούρου αποχαιρέτισε δύο από τα πιο κοντινά της πρόσωπα. Αφού, εκτός από τη γιαγιά της, το περασμένο καλοκαίρι έχασε αναπάντεχα και τον πατριό της.

«Ήταν ένα καλοκαίρι για εμένα δύσκολο, γιατί είχα την απώλεια του πατριού μου, μπαμπάς για εμένα. Ήταν αναπάντεχο αυτό. Με είχε αγαπήσει πιο πολύ από όσο μπορώ να αγαπήσω έναν άνθρωπο. Ήταν πάντα χαμογελαστός και περήφανος. Ό,τι νέο κάνω, θέλω να το πω και με δυσκολεύει που δεν μπορώ να το κάνω», είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο μήνες στην «Ελένη».

Ο Σάββας, όπως ήταν το όνομά του, τον οποίο αναφέρει και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τη γιαγιά της την είχε μεγαλώσει από 12 χρονών. Όπως έλεγε η Μαρία Λουίζα Βούρου, είχε στηρίξει πολύ τη μητέρα της και με εκείνον είχε μάθει πως είναι να έχεις μπαμπά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ