Έπειτα από την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Το Πρωινό» η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση, όπου εξήγησε με τον δικό της τρόπο τη θέση της.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από «Το Πρωινό». Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη», ανέφερε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε στο post της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού σχετικά με την αποχώρησή της από «Το Πρωινό».

Νωρίτερα την Κυριακή ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 είχε εκδώσει ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για «διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής». Επιπλέον τόνιζε ότι η Δούκισσα Νομικού παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό». Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η διαφωνία της Δούκισσας με τον Γιώργο Λιάγκα δεν ήταν το μόνο συμβάν που βάρυνε το κλίμα… Η Δούκισσα είχε νιώσει αμήχανα πολλές φορές, μετά από διάφορες ατάκες του Γιώργου Λιάγκα, ακόμα και στον τηλεοπτικό αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ