Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή βραδιά των φετινών Mad VMA μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω ευτράπελα, μεγάλος χαμός έγινε στα social media με τον Dj Valentino, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να παίξει μουσική χωρίς κονσόλα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media, ο Dj Valentino κλήθηκε στη σκηνή των MAD VMA για να παίξει μουσική, αλλά το έκανε χωρίς κονσόλα. Ο Valentino παρίστανε πως πατούσε τα κουμπιά, τη στιγμή που από τα μεγάφωνα ακουγόταν κανονικά η μουσική.

O ίδιος θέλησε δώσει ένα τέλος στα σχόλια απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα ο γνωστός Dj έγραψε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Και συνέχισε σε ένα σχολιό του: «Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ