Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με την Τζένη Θεωνά και τις επαγγελματικές του εμφανίσεις.

«Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά νομίζω ότι κάποιος θα με δούλευε. Υπήρχε και μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη. Πήγε η Τζένη στο βενζινάδικο και επειδή δεν είχε ούτε 5 ευρώ έδωσε την ταυτότητα της, με χαμόγελο αντιμετωπίσαμε τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη».

Για την συμμετοχή του στο Dream show ανέφερε ότι ο μεγάλος αδελφός του έκανε την αίτηση: «Νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μου εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια. Νιώθω τυχερός που σε αυτή την ηλικία έχω ένα παιδί 4,5 χρόνων και μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί μου λέει ότι ‘μου λείπεις και σου λείπω, σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς’. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω. Ποτέ μην βάζεις την λογική σου εκεί που είναι έρωτας και σπουδαία πράγματα».

«Η σχέση μου με τη Τζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα».

«Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι είναι ότι πότε δεν πούλησα την αισθητική μου. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί ‘Ιφιγένεια’».

Διαβάστε επίσης:
Δήμος Αναστασιάδης – Τζένη Θεωνά: Με τον γιο τους στην Κέρκυρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ