Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους βρίσκονται ο γιος της Χριστίνας Παππά και γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Παππάς και η αγαπημένη του, Άννα Μπεζάν. Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του, με τη Χριστίνα Παππά να δηλώνει έτοιμη να «κακομάθει» την εγγονή της. Λίγο πριν από τη γέννηση της μικρής ο Δημήτρης Παππάς μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα οργάνωσε ένα baby shower έκπληξη στην Άννα Μπεζάν.

Το event έγινε σε σπίτι φυλικού τους ζευγαριού στη Γλυφάδα και εκεί βρέθηκε και η μέλλουσα γιαγιά, Χριστίνα Παππά, που ήρθε αεροπορικώς από τη Μύκονο για να βρεθεί στο πλευρό των παιδιών της.

Η Άννα Μπεζάν μάλιστα δεν είχε καταλάβει τίποτα και συγκινήθηκε πολύ με την έκπληξη που της έκαναν λίγο πριν από τον ερχομό του μωρού της.

Η διακόσμηση για το baby shower κινήθηκε σε πράσινο και πορτοκαλί χρώμα με μπαλόνια να διακοσμούν τον χώρο. Επίσης ετοιμάστηκαν εκλεκτά εδέσματα -αρμυρά και γλυκά- για τους καλεσμένους, αλλά και καπέλα που είχαν ειδικές αφιερώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ