Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης βρίσκεται ανάμεσα στους γαμπρούς που έχουν άριστες σχέσεις με την πεθερά τους. Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, της αδερφής του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι ότι ακριβώς ζητάει, μία Ελληνίδα μάνα για το παιδί της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με την Κλειώ Μαζωνάκη, τη μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη αποδεικνύει πως γαμπρός και πεθερά διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

«Εσείς τι σχέση έχετε με την πεθερά σας;» αναφέρει στo ποστ που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στις δυο φωτογραφίες είδαμε γαμπρό και πεθερά να ποζάρουν δίπλα δίπλα με μια εμφανή διαφορά ύψους και μάλιστα η Κλειώ Μαζωνάκη να ανεβαίνει πάνω σε ένα σκαμπό, ώστε να μπορέσει να έρθει στο ύψος του pastry chef.

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης διατηρεί σχέση αρκετά χρόνια με τη Βάζω Μαζωνάκη. «Δεν ήμουν ευτυχισμένος με τη ζωή μου. Ήμουν παντρεμένος. Τη Βάσω τη γνώρισα μέσω μιας κοινής παρέας. Εγώ την πρόσεξα και δόξα τω Θεώ που την πρόσεξα. Είμαι τυχερός γιατί είναι μια σχέση που με έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς. Είναι ένας άνθρωπος πολύ θετικός, πολύ συγκροτημένος, πολύ ισορροπημένος που κύριο μέλημά του είναι να είμαι εγώ καλά», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. «Η κόρη μου είναι ένα εξαιρετικό παιδάκι και δέσαμε όλοι μια χαρά» ανέφερε σχετικά με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ