Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη 5 χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους Χάρη, απέκτησαν μια κόρη, με τον ηθοποιό να εξομολογείται δημόσια για την εγκυμοσύνη ότι «ήταν δύσκολη».

Οι δυο γονείς μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα με τη νεογέννητη κόρη τους στα Social Media, με την Αντιγόνη Ψυχράμη να εξομολογείται στη λεζάντα: ««Ήρθε και αυτή η στιγμή! Το κοριτσάκι μας. Τόσο καιρό σε περιμέναμε. Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται. Σε λατρεύω».

Το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε στη θέση του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για την εμπειρία του αποκαλύπτοντας πως τόσο η γέννα όσο και η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε το ίδιο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα.

Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο… Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα. Ούτε νονά, ούτε νονό», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ