Στα backstage των γυρισμάτων της σειράς «Σώσε με» που θα προβληθεί από την επόμενη σεζόν στο ΑΝΤ1+ βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος μαζί με την κόρη του λόγω της συμμετοχής της συζύγου του σε αυτή. Η ηθοποιός Έλενα Μαυρίδου κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά. Θα είναι η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη η οποία θα αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας.

Η υπόθεση είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου και σκηνοθέτης είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Κομοτηνή, ωστόσο τα τελευταία γυρίσματα για τη σειρά πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην Ανάβυσσο.

Ο Δημήτρης Λάλος παρακολούθησε το γύρισμα της συζύγου του έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη τους. Το τρυφερό στιγμιότυπο κατέγραψε η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση η οποία επίσης κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά.

Και η Έλενα Μαυρίδου φωτογράφισε το κορίτσι της στο set να βλέπει και να μαθαίνει από κοντά τα «μυστικά» της δουλειάς.

Η υπόθεση του «Σώσε με» όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Δημήτρη Σίμου

Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, το Κρυφό, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της.
Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού. Η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών.
Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ