Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη πέντε χρονών, την Άλκηστη. Οι δύο ηθοποιοί εξομολογήθηκαν μεταξύ άλλων πώς έγινε η γνωριμία τους. «Παίξαμε μαζί σε μια παράσταση στην Επίδαυρο. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία. Εκεί εδραιώθηκε και η σχέση μας και ερωτευτήκαμε. Δεν παίζαμε στο θέατρο μαζί τόσα χρόνια συγκυριακά αλλά και από επιλογή», αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος.

Οι δυο τους είχαν πάντα την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί. «Ήθελα να αποκτήσω παιδί. Δεν το κυνηγούσαμε αλλά ήμουν θετικά προσκείμενη σε αυτή την κατεύθυνση», είπε η Έλενα Μαυρίδου.

Και ο Δημήτρης Λάλος πρόσθεσε: «Κι εγώ πάντα το έβλεπα θετικά. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον σωστό άνθρωπο. Όσο μεγαλώνεις έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα τα έχεις ξαναδεί. Με το παιδί τα ανακαλύπτεις πάλι από την αρχή. Περίμενα πώς και πώς να χιονίσει για να της το δείξω και να δω ξανά το χιόνι μέσα από τα δικά της μάτια».

Επιπλέον, η Έλενα Μαυρίδου αναφέρθηκε και στη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

«Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη. Νοσηλεύτηκα για ένα διάστημα στο νοσοκομείο σε πτέρυγα κυήσεων, όπου εκεί παρακολούθησα γυναίκες, το πώς βιώνουν τον τοκετό αλλά και το πώς αισθάνονται οι πατέρες που περιμένουν, ο τρόπος που υποστηρίζει ένας σύντροφος τη γυναίκα του. Είναι ένας αφανής ήρωας», περιέγραψε η ηθοποιός η οποία στη συνέχεια αυτή την εμπειρία τη μετέτρεψε σε παράσταση.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Λάλος μιλώντας για την Έλενα Μαυρίδου και την κόρη τους δήλωσε: «Η κόρη μου νιώθει περήφανη όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μας. Στην Έλενα θαυμάζω τα μάτια της, όλη της την ύπαρξη, το μυαλό της και τον τρόπο που επικοινωνεί καλλιτεχνικά, το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, μου δίνει πλούτο να δω πράγματα που δεν έβλεπα».

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε ακόμα για την επιτυχία του «Σασμού» η οποία ωστόσο δεν έχει αλλάξει κάτι όπως λέει στην καθημερινότητά τους. «Είναι χαρά αλλά συγχρόνως και κάτι που το ξεχνάμε. Νιώθω τυχερός που ο Σασμός με βρήκε σε μία φάση έχω κάνει μια πορεία και μπορώ να διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι αν αυτό μου συνέβαινε στα 20-25, θα ήταν λίγο πιο δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ