Ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το νέο look στα μαλλιά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Έλληνας hair stylist, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες, διατηρεί μια μακράς διάρκειας συνεργασία με την ποπ σταρ και φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε φιλία. Φρόντισε μάλιστα να του κάνει και ένα ξεχωριστό δώρο για αυτές τις γιορτές.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε το δώρο που του έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσα από το Instagram του. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Gucci sneakers. «Έχω εμμονή με τα νέα μου παπούτσια. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο hair stylist των σταρ χωρίς να παραλείψει να την ευχαριστήσει.

«Τη θαύμαζα από μικρός και η πρότασή της να συνεργαστούμε ήταν κάτι απρόσμενο», είχε πει ο Δημήτρης Γιαννέτος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον επέλεξε και τώρα που θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά την απελευθέρωση από την νομικής κηδεμονία του πατέρα της. Η pop σταρ παρέμεινε στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της ωστόσο επέλεξαν ένα sleek χτένισμα στα μακριά μαλλιά της.

Η ζωή του στο Λος Άντζελες

Στο Λος Άντζελες έχει μετακομίσει τα τελευταία εννιά χρόνια. Για τη ζωή του εκεί είχε πει συνέντευξή του στο myextension.gr: «Τον πρώτο χρόνο πηγαινοερχόμουν στη Νέα Υόρκη λόγω του συμβολαίου που είχα με την L’Oréal στην Ελλάδα. Την ώρα που περίμενα την πράσινη κάρτα γνώρισα την Μαρία Μενούνος κάνοντάς της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Μου έκανε την πρόταση να πάω στην Αμερική και παρόλο που δεν το πίστευα, μετά από δύο μήνες με κάλεσε για μια φωτογράφιση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ