Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε φωτογραφία με την Κατερίνα Δαλάκα να φορούν τα μαγιό τους μέσα στο ποτάμι. Μαζί τους στη throwback φωτογραφία του ζευγαριού βρίσκεται και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Στο στιγμιότυπο ο επιχειρηματίας δεν είχε υιοθετήσει ακόμα το νέο του look με κοντά μαλλιά. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιάζει σφιχτά την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ δίπλα τους ποζάρει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κοιτώντας χαμογελαστός τον φακό.

Την περίοδο των διακοπών του Πάσχα ταξίδεψαν στη Σύρο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και στη Μύκονο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχε ευχηθεί για το Πάσχα με χαρακτηριστική φωτογραφία μέσα στο νερό με φόντο έναν καταρράκτη που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι ήταν από τη Σαμοθράκη.

Θυμίζουμε ότι κατά την περίοδο των διακοπών τους, ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης. Άγνωστος μπήκε στο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε 5 ρολόγια, τα 2 μεγάλης αξίας.

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Οι δηλώσεις μετά τη διάρρηξη

Ο Δημήτρης Φριντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη διάρρηξη κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο μετά τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Πάω να δω η κοπέλα πως είναι από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει μπροστά τους ένα κλέφτη μέσα στο σπίτι, τα πράγματα αγοράζονται. Άκουσε τον θόρυβο, ανέβηκε, πάτησε αυτές τις κραυγές και έφυγε γρήγορα αυτός από το σπίτι.

Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιό σου, μέσα στο σπίτι σου, ενώ εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις στο σπίτι σε τέτοια κατάσταση.

Από τη στιγμή που δεν συνέβησαν τα χειρότερα, να την τραυματίσει ή να υπάρχει κάτι ακόμα ποιο άσχημο μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο. Πάω κι εγώ να δω τι συμβαίνει πραγματικά», δήλωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Περάσαμε όμορφα το Πάσχα, αλλά κατέληξε άσχημα. Όταν παραβιάζουν τον προσωπικό σου χώρο σε επηρεάζει. Ζούμε κάτι δύσκολο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ