Ένα υπερσύγχρονο ταχύπλοο περιπολικό σκάφος δώρησε το ελληνικό ναυπηγείο σκαφών BSK MARINE εκπροσωπούμενο από τον Αλέξανδρο Σταυρουλάκη, τον Γιώργο Σταυρουλάκη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο σε συνεργασία με το Florios Mykonos Foundation του επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη.

Την Κυριακή (26/5) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην περιοχή Γυαλός στη Μύκονο, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης ενός υπερσύγχρονου ταχύπλοου περιπολικού σκάφους στη Λιμενική Αρχή του νησιού.

Το SKIPPER 38 PATROL είναι σκάφος κλειστού τύπου, εξοπλισμένο με δύο κινητήρες Mercury 400HP, ικανούς να επιτύχουν ταχύτητες άνω των 65 mph. Διαθέτει συστήματα πλοήγησης και επικοινωνίας υψηλής τεχνολογίας, τα οποία θα ενισχύουν την επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμεναρχείου.

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, εκπροσωπώντας τον ΥΝΑΝΠ κ. Χρήστο Στυλιανίδη, η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δρόσος Ρείζης, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Παρδάλης Κωνσταντίνος, o Λιμενάρχης Μυκόνου Πλοίαρχος Λ.Σ. Κτενάς Μιχαήλ καθώς και εκπρόσωποι της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήτα φυσικά παρών στην τελετή παράδοσης και φωτογραφήθηκε παρέα με τους εκπροσώπους της δημοτικής και περιφερειακής αρχής, και με το λιμενικό σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ