Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει το θεατρικό αριστούργημα της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Στη θεατρική παράσταση βρέθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τη σύζυγό του, Βερίνα Χιώτη οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Κώστα Κόκλα και τη Νίκη Λάμη.

Στις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η θεατρική πρεμιέρα της παράστασης με πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρή Αθερίδη, Θανάση Αλευρά, Κώστα Αποστολάκη, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρη Ελευθερίου, Κρατερό Κατσούλη, Ελένη Κοκκίδου, Κώστα Κόκλα, Αντώνη Κρόμπα, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνη Λουδάρο, Στράτο Λύκο, Πάνο Μουζουράκη και Παρθένα Χοροζίδου.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Μελίνα, η οποία ήρθε στον κόσμο έναν χρόνο πριν από τον θρησκευτικό τους γάμο, το 2013 και έναν γιο που ήρθε στον κόσμο το 2015.

Η νέα θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου ανέβασε αυλαία στο θέατρο Άλσος και αναμένεται να αποτελέσει το talk of the town του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό!


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την ομάδα του Παναθηναϊκού έχει τις περισσότερες διακρίσεις σε ατομικό, επίπεδο για τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη. Έπαιξε μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο επί 17 χρόνια και κρέμασε τα παπούτσια του το 2016 έχοντας λάβει πολλούς τίτλους.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Διαμαντίδης παντρεύτηκε πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Πεύκης την ηθοποιό Βερίνα Χιώτη και μετά με θρησκευτικό γάμο τον Ιούλιο του 2014.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ