Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες για να καλύψει το event για τον έναν χρόνο λειτουργίας του μαγαζιού της Ιωάννας Tούνη και της Στέλλας Πάσαρη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ κοντά στο κορίτσι του και πήρε μάλιστα και δηλώσεις από όσους έδωσαν το «παρών» εκεί. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής για τις ξεχωριστές διακοπές από την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαστε μαζί κανονικά. Απλά πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο και εμένα μου αρέσει το κάμπινγκ. Μπορούμε ένα Σαββατοκύριακο να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον «αέρα» της εκπομπής.

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τις ξεχωριστές διακοπές από την Ιωάννα Τούνη:

Το γεγονός ότι έκαναν ξεχωριστές διακοπές και τις φήμες περί χωρισμού είχε σχολιάσει και η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια είχε αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν πήγαν μαζί στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι υπάρχει και πρόβλημα στη σχέση τους.

Ακόμη, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» o Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε ότι η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύτηκε εκτάκτως χθες, καθώς έπαθε αφυδάτωση και υπερκόπωση. «Όταν είσαι ένας άνθρωπος που είσαι όλη την ώρα μέσα σε ένα αεροπλάνο και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, ο οργανισμός σου κάπου θα πέσει. Θα κλατάρεις. Χθες το πρωί μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και της είπα να πάει να βάλει έναν ορό», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ