Μια σημαντική βραδιά είναι η αποψινήγια την Ιωάννα Τούνη και δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο βρέθηκε στο 11o Madwalk για να στηρίξει τη σύντροφό του που συμμετέχει σε ένα από τα acts της βραδιάς.

Η Ιωάννα Τούνη με τα μοντέλα που συμμετείχαν στο act της.

Η Ιάννα Τούνη, μετά την αποχώρησή της από το J2US, πιάνει και πάλι το μικρόφωνο και τραγουδάει μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού το «Σαββατόβραδα». Πρόκειται για το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας που ακούγεται για πρώτη φορά μέσα από το Madwalk. Οι δυο τους έντυσαν το fashion show της Bubblegunworld, της εταιρίας που ανήκει στην influencer και επιχειρηματία.

Σπύρος Καλαφάτης, Ιωάννα Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ο φωτογραφικός φακός του okmag συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στα παρασκήνια του MadWalk μαζί με την καλή του φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν και Stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πόσο δεμένοι είναι. Άλλωστε τα social media ηταν και η αφορμή για να γνωριστούν.

Η πρώτη γνωριμία

«Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη και πιο μαγική», είχε πει το μοντέλο στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου ήταν καλεσμένη και η αγαπημένη του. «Η αρχή έγινε μέσω social media. Ξεκίνησε η διεκδίκηση από τα social, που απαντούσα, δεν απαντούσα». Και συμπλήρωσε: «Το έπαιζε αδιάφορη, είχε ένα υφάκι».

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ